INFO CORONA MAATREGELEN #INULST:

  • 26-01-2022: Maatregelen vanaf 26 januari Lees hier de maatregelen in Nederland. 
  • 06-01-2022: In België zijn momenteel deze maatregelen  van kracht
  • Om alle maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Zeeland te coördineren heeft de Veiligheidsregio GRIP 4 afgekondigd. Lees deze blog voor onder andere de veelgestelde vragen en actuele Noodverordening in onze regio. Lees verder op de website Zeeland Veilig
  • Zie hieronder de lijst met aangemelde ondernemers voor afhalen en/of bezorgen aan huis. 
  • Gemeente site Hulp aan ondernemers en ZZPers 
  • Wat betreft informatie over evenementen en activiteiten plaatsen we zoveel mogelijk info bij de evenementen die bij ons aangemeld zijn. Raadpleeg ook onze facebookpagina "inulst hulst" 
  • De Corononamonitor van eind maart 2021 is te vinden op de website van de Provincie Zeeland

HIERONDER VIND JE DE  
BEZORG/AFHAALSERVICE #INULST EXPRESS

Een warm hart aan al onze ondernemers! Mocht je denken dat je na vandaag voorlopig bij hen niet meer terecht kunt? Dan heb je het mis! Zij blijven online open en bezorgen aan huis of er kan afgehaald worden. Ook het Infopunt #inulst zal gesloten zijn, maar is wel bereikbaar voor informatie of bestellingen. Mail: infopunt@hulstnet.nl of telefoon: +31 114 319 441

We doen een beroep op onze inwoners om onze lokale ondernemers te steunen tijdens deze opnieuw afgekondigde lockdown. Hieronder vindt u de ondernemers waarvan het bij ons bekend is dat ze hier actief in zijn. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op met de desbetreffende ondernemer. Thuisbezorgen en afhalen gebeurt uiteraard met inachtneming van de corona maatregelen. Let op, ook al staat de ondernemer van uw keuze er niet bij, probeer toch in contact te komen via hun website of telefonisch, ze kunnen u echt niet missen!

Om de Hulster ondernemers te steunen zijn er 2 win-acties in het leven geroepen: ik koop inulst en ik proef inulst. Maak hiermee kans op een cadeau- of dinerbon en help tegelijk de horeca en winkeliers! Win-win!

Kijk hier bij welke winkels u kunt bestellen

Kijk hier bij welke horeca u kunt bestellen

Kijk hier voor alle winkels Inulst

Kijk hier voor alle horeca Inulst

Shoptips:

•    Ga gezellig thuis uit eten en bestel bij je favoriete restaurant. 
Grote kans dat zij dit bij jou thuis bezorgen. Check de #inulst bezorgservice en kijk hieronder welke horeca aan huis levert.

•    Dagje lokaal shoppen met je sloffen aan. 
Deze winkels #inulst hebben een webshop waar je vanuit je luie stoel bij kunt bestellen: 

•    #Durftevragen: 
wil je heel graag lokaal kopen, maar vind je een bezoekje aan de winkel toch wat spannend? Bel die winkel dan eens en vraag of ze toch een oplossing voor je hebben. Vaak kunnen ze echt wel iets voor je regelen. 

•    Ga de boer op: 
Op onze website en op www.lekkerder.nl vind je verse producten van dicht bij huis.

•Op zoek naar een leuk cadeau? Koop een INULST cadeaubon!
Jij en de gelukkige ontvanger kunnen hiervoor bij een heleboel lokale ondernemers terecht. Kijk hier voor meer info.

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl