'k zan blai ak oe zie! Stempelactie
Terug naar evenementen

'k zan blai ak oe zie! Stempelactie

  • Actie
Festival
19 september 2020 t/m 16 mei 2021

Vanaf zaterdag 19 september tot en met zondag 16 mei 2021 organiseert AHC de Vossen een stempelactie. Met deze actie onder de naam ‘K zain blai ak oe zie”, kunt u bij de deelnemende Hulsterse Horecazaken bij het genot van een consumptie of diner een stempel verdienen. Bij inlevering van een volle stempelkaart, verdient u een unieke badge als dank voor uw bijdrage aan de lokale ondernemers. Op deze manier willen De Vossen de horeca in onze Vossenstad in het zonnetje zetten en er voor zorgen dat we er ook na deze vreemde tijden nog terecht kunnen.

Deze actie organiseren ze niet alleen. Drankenhandel Pluym, Drankenhandel Wauters, Bierbrouwerij Vermeersen, Drukkerij Druwa en InUlst omarmen het initiatief en ondersteunen ons met financiële middelen en op het gebied van promotie. Hiernaast is er nog een mooie particuliere bijdrage binnen gekomen. Al met al is het dus echt voor en door Hulst! We kiezen er bewust voor om de actie de hele herfst te laten lopen. U heeft dus alle tijd om de kaart vol te laten stempelen.

Op deze manier kan iedereen veilig genieten van een lekker biertje of diner met in acht name van alle geldende maatregelen. Wanneer u wilt meedoen met de actie kunt u uw gratis stempelkaart vanaf 19 september ophalen, en na afloop weer inleveren, bij de volgende vier locaties: Bistrot En Passant, Restaurant de Vest, Restaurant pizzeria Méditerranée, VVV Hulst. Meer informatie kunt u vinden op https://www.ahcdevossen.nl/k-zain-blai-ak-oe-zie/

Organisator

AHC de Vossen

Locatie

Grote Markt 4561 AA Hulst Nederland

Openingstijden

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl