Kunstgalerie Inulst
Terug naar evenementen

Kunstgalerie Inulst

06 mei 2022 t/m 29 mei 2022

Van 6 t/m 29 mei wordt in Hulst Kunstgalerie Hulst georganiseerd, waarbij kunstwerken van kunstenaars uit de regio, in de etalages van ondernemers zijn te zien.

Kunstroute

Haal de brochure bij één van de deelnemers, bij het Infopunt #inulst (Overdamstraat 15) óf download de route van deze website en kom gezellig kunst kijken in Hulst. We verloten Inulst cadeaubonnen onder de deelnemers die stemmen op het mooiste kunstwerk. Maar er zijn ook inulst cadeaubonnen voor de deelnemers aan de Kunstsporen (speurtochten) langs de Kunstgalerie route.

Stemmen op het mooiste kunstwerk

Als je stemt op één van de kunstwerken en het blijkt dan ook nog eens het meeste aantal stemmen te hebben gekregen, dan maak je kans op een Inulst cadeaubon twv 100 euro die wordt verloot onder de stemmers op het moosite kunstwerk. Stemmen doe je hier via deze website  Na 29 mei wordt de winnaar van het stemmen bekend gemaakt.

Kunstsporen

Wie het leuk vindt om op een speelse manier de kunstroute te lopen wordt uitgenodigd om de Kunstsporen te doen. Voor gezinnen met kinderen is er een wat makkelijkere uitvoering, voot deelnemers vanaf het voortgezet onderwijs en volwassen is er een wat moeilijkere versie. Vul de oplossing in en geef het ingevulde formulier uiterlijk 4 juni af bij het Infopunt in Hulst (Overdamstraat 15). Onder de winnaars worden er per categorie 5 cadeaubonnen van 20 euro verloot. 

Download hier Kunstspoor voor basisschool

Download hier Kunstspoor voor Voortgezet Onderwijs en volwassen

Organisator

Locatie

centrum Vestingstad Hulst 4561AL Hulst Nederland

Openingstijden

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl