Mode Event Hulst
Terug naar evenementen

Mode Event Hulst

23 maart 2023 t/m 25 maart 2023

Modeweekend
Maak maar alvast plaats in je kledingkast want op 25 en 26 maart van 13.00 tot 17.00 uur is het weer modeweekend in Hulst. Deze dagen zijn zoals vanouds de dagen waarop je gezellig kunt shoppen voor je nieuwe voorjaarsoutfit. De modewinkels pakken uit met leuke presentaties en activiteiten.

Modefilm
Nieuw dit jaar is de Modefilm Haute Couture die op donderdag 23 maart, voorafgaand aan het weekend wordt gedraaid in onze gloednieuwe bioscoop Koning van Engeland. Een gezellig avondje uit met je besties, dat je daarna af kunt sluiten onder het genot van een drankje bij brasserie Oscars. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze prachtige nieuwe zaak aan de Bierkaai.

Modeshow
Op vrijdagavond 24 maart wordt hier ook The King’s Runway Fashion Dinershow gehouden, een modeshow met diner door diverse modezaken uit Hulst t.w. Shoeby, Steba, Elle maakt je blij, Fashion by Reiss, Zaman Fashion Sneakers en Sport, Hotlegs, Puur-mode en Goudsmederij Kirsten Noens. De 110 beschikbare tickets hiervoor waren in no-time uitverkocht. Wil je er de volgende keer op tijd bij zijn, zorg dan dat je de facebook of instagram pagina’s van de modezaken én Inulst hulst volgt. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes, acties en evenementen in Hulst.

Kom dus van de bank en maak er samen met je vrienden, vriendinnen, partner, moeder, dochter of wie dan ook gezellige mode-uitjes van. 

Organisator

Locatie

Hulst

Openingstijden

divers


Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl