Sinterklaas gaat digitaal #inulst
Terug naar evenementen

Sinterklaas gaat digitaal #inulst

15 november 2020 t/m 06 december 2020

Vergeet niet te zoomen met de sint op woensdagmiddag, doe de speurtocht en win een Inulst Cadeaubon van 20 eur en kijk zondag 6 december om 18.00 uur naar het UITZWAAIEN VAN SINTERKLAAS via YouTube Jouw Event Partners én op facebook Inulst hulst. 

Sinterklaas gaat digitaal Inulst!

In Hulst gaan we Sinterklaas op een moderne manier verwelkomen. Toen we hoorden dat de intocht en het Huis van Sinterklaas niet door konden gaan hebben Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad en Jouw Event Partners meteen actie ondernomen en Sinterklaas bijgeschoold…..want Sinterklaas gaat dit jaar digitaal Inulst!

Kleurplaat en programma
In de week vóór de intocht valt er bij iedereen een kleurplaat op de mat met aan de achterzijde het volledige programma van "Sinterklaas gaat digitaal Inulst". De plaat kan gekleurd worden en voor het raam gehangen, zodat Sinterklaas al die vrolijke kleurplaten kan bekijken. Zelf kijk je dan van binnenuit naar de achterkant van de kleurplaat waar het hele programma van Sinterklaas Inulst op staat. Hoe handig is dat! Zo hoeven de kinderen niets te missen. De kleurpaat niet ontvangen? Download deze dan hier!

“Welkom Inulst Sinterklaas” zondag 15 november 13.00 uur
Op hetzelfde tijdstip als normaal gesproken de intocht zou plaats vinden verwelkomen wij Sinterklaas online in het huis van Sinterklaas, dat nu op een geheime locatie ergens Inulst is ingericht. Het belooft een spannend en leuk welkom te worden, dus sloffen aan en lekker op de bank met het hele gezin Sinterklaas kijken en perpnoten eten. Zorg dat de kleurplaat voor het raam hangt en meezingen hoor! Kijk mee op TV Omroep Hulst óf YouTube Jouw Event Partners óf via de website www.jouweventpartners.nl/live 

Zoomen met Sinterklaas! Iedere woensdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur
Om toch persoonlijk aan Sinterklaas te laten weten wat voor cadeautje je graag in je schoen vindt en om hem ook de prachtig ingekleurde kleurplaten en andere knutselwerkjes te kunnen laten zien nodigt Sinterklaas de kinderen uit om met hem te zoomen. In groepjes van ca 10 kinderen word je uitgenodigd om met Sinterklaas via de computer of Ipad ca.10 minuten te praten. Hiervoor heb je deze code (SINT2020) nodig, 
die je kunt mailen aan sintinulst@gmail.com Je ontvangt dan van Agenda-Piet een vragenlijst die je moet beantwoorden. Eén dag vóór je afspraak op woensdagmiddag, krijg je dan een tijdstip voor het zoomen met Sinterklaas per mail toegestuurd, hoe spannend is dat. Hoe het precies in zijn werk gaat check je hier.

De Grote Chocoladeletterspeurtocht vanaf zondag 15 november t/m 5 december
De Pieten hebben weer een heleboel sinterklaasletters verstopt in de etalages van de winkels in Hulst. Sinterklaas roept daarom de hulp in van de kinderen in om alle letters te zoeken. Als je ze gevonden hebt kun je met deze letters een slagzin maken en weet Sinterklaas welke boodschap jullie voor hem hebben. Sinterklaas is zóóóó nieuwsgierig dat hij 10 lokale Inulst cadeaubonnen van 20 euro verloot onder de goede inzendingen. Hiermee kun je zelf je eigen cadeautje uitzoeken bij één van de ruim 40 acceptanten van deze bon. De slagzin inzenden kan tot en met 5 december. De winnaars worden 6 december tijdens het uitzwaaien van Sinterklaas bekend gemaakt. De speurtocht kun je hier downloaden. 

Uitzwaaien Sinterklaas 6 december 18.00 uur
Zoals ieder jaar gaan we ook dit jaar Sinterklaas op 6 december uitzwaaien. Hij kan dan nog net de kinderen feliciteren die een prijs hebben gewonnen met de speurtocht, we zingen dan nog één keer dag Sinterklaasje en dan is het allemaal weer voorbij. Dag Sinterklaasje! Zwaai jij ook mee op YouTube Jouw Event Partners óf YouTube Inulst_hulst óf via de website www.jouweventpartners.nl/live 

Sociale media
Hou onze facebook, instagram, website en Youtube kanalen (zie hier boven) in de gaten, zodat je niets mist, want ook tussendoor zullen er nog genoeg berichten verschijnen en daar wil je natuurlijk van op de hoogte blijven. Laat Sinterklaas ook af en toe weten dat je aan hem denkt!

Ik Koop Lokaal!
Ook al is het misschien niet makkelijk, of vind je het onveilig om te gaan winkelen, vele ondernemers in de gemeente Hulst hebben een webshop of bezorgen gewoon aan huis. Haal voor het gezellige avondje iets lekkers in huis, ook af te halen bij onze horeca Inulst! Denkt u ook aan hen? Kijkt u hier voor de adressen van horeca en winkels die bezorgen of waar u kunt af halen.

Lokale Inulst cadeaubon
Bent u op zoek naar een cadeautje en weet u niet goed wat kopen? Denk dan eens aan een lokale cadeaubon. Hier vind u  alle info, de verkoopadressen en acceptanten. Leuk om te geven (h)eerlijk om te krijgen!

                                                          
 

Organisator

Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad

Locatie

Hulst Nederland

Openingstijden

diverse activiteiten gedurende 15 november tm 6 december


Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl