Sinterklaas #inulst 2021
Terug naar evenementen

Sinterklaas #inulst 2021

14 november 2021 t/m 06 december 2021

De gezellige tijd van Sinterklaas komt er weer aan. Dit is wat we namens de ondernemers in Hulst samen met Jouw Event Partners organiseren:

Intocht

Op zondag 14 november verwelkomen we Sinterklaas  om 14.00 uur aan het Stationsplein vanwaar de intocht voort gaat langs de Stationsweg, Gentsestraat, Gr.Markt, Steenstraat naar de Keldermanspoort.

De dansgroep van LOve2dance treedt op het voorplein van de Basiliek op en Sinterklaas bouwt nog een klein feestje met de kinderen aan de Keldermanspoort. Zie covid maatregelen onderaan deze mail.

Grote Chocoladeletter Speurtocht

Er is een speurtocht langs de etalages met reuze chocoladeletters uitgezet. Met de gevonden letters kunnen kinderen een slagzin maken. Uit alle inzendingen worden 10 namen getrokken die een Inulst cadeaubon van 10 euro winnen. De speurtocht is vanaf zaterdag 13-11-21 te lopen en hier te downloaden of af te halen bij de deelnemende ondernemers en het infopunt #Inulst. Inleveren van de ingevulde speurtochten kan bij Infopunt Inulst, Overdamstraat 15 tot 5 december a.s. Bij het uitzwaaien op 6 december zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden.

Uitzwaaien

Op 6 december zwaaien we Sinterklaas uit van 16.30 tot 17.00  uur op de Grote Markt.

Info

Houd onze socials en website in de gaten voor actuele zaken en extra activiteiten en verrassingen mbt Sinterklaas

Facebook inulst hulst | Instagram inulst_hulst | Website www.inulst.nl

COVID Maatregelen

Met de gemeente Hulst is in overleg besloten de intocht door te laten gaan, maar wel met het verzoek aan de bezoekers om gepaste afstand te houden en niet te lang op een kluitje te blijven staan. Daardoor zal alles strak op schema verlopen. De dansgroep zal maximaal een ½ uur optreden en ook het feestje met Sinterklaas aan het einde van de intocht zal max. een ½ uurtje duren en zal aangepast verlopen. Hierdoor moet er geen coronacheck plaatsvinden, dus we rekenen op de ieders medewerking.

Heb je vragen? Stel ze gerust hier

Organisator

Locatie

Contact

Openingstijden

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl