Sinterklaas #inulst 2022
Terug naar evenementen

Sinterklaas #inulst 2022

13 november 2022 t/m 06 december 2022

De gezellige tijd van Sinterklaas komt er weer aan. Dit is wat we namens de ondernemers in Hulst samen met Jouw Event Partners organiseren:

Intocht

Op zondag 13 november verwelkomen we Sinterklaas  om 14.00 uur aan het Stationsplein vanwaar de intocht voort gaat langs de Stationsweg, Gentsestraat, Fr.v.Waesberghestraat, Steenstraat, Gr.Markt naar de Houtmarkt. Daar houdt Sinterklaas nog een klein feestje.

Grote Chocoladeletter Speurtocht

Er is een speurtocht langs de etalages met reuze chocoladeletters uitgezet. Met de gevonden letters kunnen kinderen een slagzin maken. Uit alle inzendingen worden 10 namen getrokken die een Inulst cadeaubon van 10 euro winnen. De speurtocht is vanaf zaterdag 12-11-22 te lopen en af te halen bij de deelnemende ondernemers en het infopunt #inulst. Je kunt de speurtocht ook hier downloaden. Inleveren van de ingevulde speurtochten kan bij Infopunt inulst, Steenstraat 37 tot 5 december a.s. Bij het uitzwaaien op 6 december zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden.

Uitzwaaien

Op 6 december zwaaien we Sinterklaas uit. Hij vertrekt om 18.00 uur vanuit het 's Landshuis, waar hij nog even het Museum bezoekt voordat hij vertrekt terug naar Spanje.

Kom jij ook op het afscheidsfeestje? We zien je dan dinsdag 6 december om 18.00 uur aan het 's Landshuis aan de Steenstraat 37 te Hulst. 

Info

Houd onze socials en website in de gaten voor actuele zaken en extra activiteiten en verrassingen mbt Sinterklaas

Facebook inulst hulst | Instagram inulst_hulst | Website www.inulst.nl

Heb je vragen? Stel ze gerust hier

Tip: Luister op 4 december om 14.00 uur naar het extra Beiaardconcert. Speciaal met een Sinterklaastintje!

Organisator

Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad

Locatie

Contact

Openingstijden

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl