Streekproductenmarkt INULST
Terug naar evenementen

Streekproductenmarkt INULST

Markten
18 juli 2020 t/m 19 december 2020

Hulst is meer dan enkel de Vestingstad. Er zijn nog 14 kernen die allemaal hun eigen karateristieke kenmerken hebben. Allemaal tezamen vormen we de gemeente Hulst en we brengen dat naar buiten als INULST (dialect voor in Hulst).

De streekproductenmarkt is op initiatief van de Bierkaai als proef gestart in 2019 en bleek al snel een succes. The Holy Spiritus van Sint Jansteen is gehuisvest in de voormalige RK kerk en was enthousiast om de markt in de wintermaanden voort te zetten. Een samenwerking was geboren. Het bevalt beide partijen dermate goed, dat er besloten is om de markt het gehele jaar door twee maal per maand te organiseren t.w. de 1e zaterdag bij The Holy Spiritus op Sint Jansteen en de 3e zaterdag op de Bierkaai in Hulst.

De eerstvolgende markt is op 18 juli op de Bierkaai en op 1 augustus op Sint Jansteen. Interesse als streekproducent*? Neem dan  contact op met info@hulstnet.nl of met sales@theholyspiritus.com

*streekproducten zijn producten die in de streek worden gemaakt of geteelt. Dus ook kunstenaars en ambachtslui uit de streek zijn welkom.

Locatie THe Holy Spiritus Hoofdstraat 4, Sint Jansteen  -  Locatie Bierkaai Vismarkt, Hulst


Organisator

Bezoekersmanagement Hulst ism The Holy Spiritus

Locatie

Steenstraat 37 4561 AR Hulst

Openingstijden

10.00-13.00 uur


Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl