20e Kunstgalerie Hulst
Terug naar evenementen

20e Kunstgalerie Hulst

Exposities
04 mei 2024 t/m 26 mei 2024

Voor de 20e maal Kunstgalerie Hulst! 

Wat is Kunstgalerie Hulst?

Er zijn ca 30 ondernemers in de vesting Hulst, die in deze periode hun etalage beschikbaar stellen als expositieruimte voor de Kunstgalerie. Er wordt een brochure gemaakt met de wandelroute langs de galerie, waarin alle deelnemende zaken en kunstenaars zijn opgenomen. Deze wordt via deelnemende bedrijven, kunstenaars en het Infopunt Inulst verspreid. Voor herkenbaarheid van de deelnemers staat aan de voordeur een Vosje, veelal getransformeerd tot een kunstwerk en zit er een sticker op de etalageruit met het volgnummer uit de brochure.

Wil je als Kunstenaar graag meedoen?

Helaas is dit voor dit jaar niet meer mogelijk, maar mail ons hjouw gegevens op kunstgalerie@hulstnet.nl dan noteren we jouw adres voor volgend jaar en krijg je van ons bericht.

Stemmen op jouw favoriete kunstwerk

Het publiek kan stemmen voor het mooiste kunstwerk, waarna de publieksprijs zal worden uitgereikt aan de winnende kunstenaar. Ook voor één van de stemmers is er een mooie prijs. Het stemmen kan vanaf 4 mei op deze website.

De winnaars worden bekend gemaakt na 5 juni via sociale media en het opgegeven emailadres. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!
 

Organisator

Locatie

Vestingstad Hulst 4561AR Hulst Nederland

Openingstijden

doorlopend


Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl