Terug naar informatie

De INULST Cadeaubon, hét geschenk met hart voor lokaal, leuk om te geven, (h)eerlijk om te krijgen!

Wil jij ook duurzaam bezig zijn? De korte keten steunen? Koop dan #INULST. Als je op zoek bent naar een cadeautje, koop dan een lokale cadeaubon, zodat we met zijn allen kunnen bewerkstelligen dat in de gemeente Hulst het aanbod aan winkels en horeca op peil blijft! Met de bon kan betaald worden bij alle aangesloten ondernemers #INULST, en dat zijn er heel wat. Er komen nog regelmatig ondernemers bij. Dus waar ga jij een drankje doen, shoppen of boodschappen doen? INULST NATUURLIJK! 

Een cadeaubon voor elk wat wils
Gezellige eetadresjes verkennen, de nieuwste trend shoppen bij interieur- en modezaken, een dagje wellness, wijnproeven, boodschappen doen.. Al deze ervaringen en meer in één cadeaubon waarmee de gelukkige iets leuks kan scoren #INULST NATUURLIJK!

Hoe werkt het?
Met de INULST cadeaubon kun je winkelen bij elk van de deelnemende ondernemers. Het bedrag van de cadeaubon kun je zelf kiezen bij aankoop. De bon is in één keer te besteden bij een aankoop.

VOORDELEN VAN DE #INULST CADEAUBON

  • U steunt de lokale ondernemers
  • Te besteden bij een groot aantal winkels en horeca in de gehele gemeente Hulst
  • Grote partijen makkelijk te bestellen door het sturen van een mail, in de meeste gevallen ligt uw bestelling dezelfde dag nog voor u klaar.
  • Tijdens het winkelen gewoon binnen lopen bij één van de verkooppunten.
  • vooraf veilig betalen via ideal

Voor iedereen leuk!
Wat geef je je vrienden, familie, werknemers of vrijwilligers als leuk extraatje? Iedereen heeft verschillende interesses en het is dus moeilijk om voor ieder een gepast presentje te kopen. Met een #INULST cadeaubon geef je een dagje shoppen en keuze uit mode, design, restaurantjes, wellness en meer. Bijkomend voordeel: je steunt er de plaatselijke ondernemers mee. De lokale ondernemers genieten mee van het extraatje dat jij aan jouw medewerkers geeft.

Wil je acceptant of verkooppunt worden? Neem dan contact op via bezoekersmanagement@hulstnet.nl

De #INULST cadeaubon wordt uitgegeven door Stg Bezoekersmanagement Hulst
Voor vragen of opmerkingen neemt u contact op via bezoekersmanagement@hulstnet.nl en wij helpen u graag verder!

Contact
Stg Bezoekersmanagement Hulst
Steenstraat 37
4561 AR Hulst
Tel: +31114-315221
Email: bezoekersmanagement@hulstnet.nl

Verkooppunten Inulst cadeaubon

Acceptanten Inulst Cadeaubon

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl