Terug naar zien en doen

SNEL OF
OP HET
GEMAKJE

Wie het over Hulst heeft bedoelt zowel de regio als de vestingstad. Hulst biedt je een divers landschap. Kleine dorpen, eindeloze akkers, een lange zeedijk langs de Westerschelde, een unieke brak water natuur in het Verdronken Land van Saeftinghe en uitdagende bossen op de grens met België. Water heeft het land gevormd. Oude zeedijken, door het water uitgesleten kreken, elke keer ziet Hulst er weer anders uit. De vesting Hulst kreeg al in 1180 stadsrechten. Het lot van onze voormalige havenstad is historisch verbonden met de Vlaamse stad Gent. Die historie levert oneindig veel aanknopingspunten voor hedendaagse verkenningen. Te voet, op de fiets of met de auto. Wie hierheen komt, kan talloze uitgeschreven routes langsgaan om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken!

WANDELEN

Er zijn allerlei leuke manieren om actief te zijn. Het verschil tussen beweging zien als iets vervelends of als plezier maken met je vrienden, zit hem in het kiezen van een activiteit die bij jou past. Doe wat je echt leuk vindt en zelfs als niet-sportieveling ben je, voor je het weet, actief bezig. De uitgestrekte wandel- en fietspaden door bossen, langs de Westerschelde of door de polders nodigen uit om er op uit te trekken. Op welke manier dan ook! 

Bij het Infopunt #inulst zijn een aantal uitgebreid beschreven routes verkrijgbaar waaronder de route voor rolstoelgebruikers en de wandeling door de vestingstad. 

FIETSEN

Voor de recreatieve fietser is ook volop te doen. Van fiets evenementen tot langere en kortere routes om zelf te rijden. Door het bos, de uitgestrekte polders en kleurige tulpenvelden. Of stippel zel een mooie route uit met behulp van de knooppunten. Bij het Infopunt #inulst is tevens de fietsroute "Buitengewoon beleven" verkrijgbaar. E-bike huren? Dat kan sinds kort bij het infopunt!

SPORTSCHOLEN EN SPORTWINKELS:

SPORTCLUBS EN VERENIGINGEN

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl