Terug naar stad en dorpen

GRENZELOOS 
WERKEN
#INULST

Op zo’n 30 km afstand van Antwerpen, biedt Hulst woon- en werkmogelijkheden te over: in vestingstad Hulst met haar bruisende binnenstad of in één van de landelijke dorpen. Ieder met een eigen cultuur en eigen kenmerken. De voorzieningen in en om de stad zijn talrijk. Denk aan een uitgebreide aanbod van onderwijs en gezondheidszorg.

De bijna 28000 inwoners zijn wat trots op hun binnenstad met talrijke winkels, horecazaken en meer. Elke maand zijn er evenementen die voor een gezellige drukte zorgen. Voeg daar een interessant cultureel aanbod bij, tel daar heel wat verenigingen en sportaccommodaties bij en u wordt omringd door een juiste mix die zorgt voor een uitstekende verblijfssfeer. Centraal gelegen waardoor binnen een uur grote steden zoals Antwerpen, Gent, Middelburg en Breda te bereiken zijn. Kortom volop gelegenheid voor wonen, werken en recreëren! Op zoek naar een woning? Neem eens een kijkje bij de Woonstichting Hulst of Onbegrensd Zeeuws Vlaanderen

Volg ons
op social media
Overal dichtbij!

Hulst is gelegen in een mooi rustig hoekje van Nederland tussen de Westerschelde en Vlaanderen, maar tegelijk heel centraal met grote steden zoals Antwerpen, Gent, Brussel en Breda die binnen het uur vanuit Hulst te bereiken zijn. Maak de kaart groot en overtuig jezelf.

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl