Terug naar lekkers en logeren

HIER AAN DE KUST,
DE SCHELDE
KUST...

Ontspannen op een heerlijke camping #inulst, midden in de prachtige natuur aan de Westerschelde. Laat je verrassen door de veelzijdige faciliteiten die sommige campings te bieden hebben. Op vakantie op een camping hier bij ons, ervaar je de stilte en charme van dit bijzondere stukje Nederland. Naast camper-plaatsen op de campings vind je er ook door de hele gemeente Hulst. Aan de rand van de vestingstad zijn er 20 waarvandaan alle winkels en horeca op loopafstand te bereiken zijn. Verder zijn er camper-plaatsen te vinden op de meest toeristische plaatsen van de gemeente.

BEKIJK HIER ONZE KAMPEER-MOGELIJKHEDEN:

CAMPERPLAATSEN #INULST

Op diverse locaties in de gemeente Hulst zijn camperplaatsen zonder voorzieningen, hier mag veelal gratis gebruikt van worden gemaakt tenzij er op een locatie betaald parkeren geldt. In de Vestingstad vindt je een camperplaats (voor een kleine vergoeding) aan het park en net aan de rand van de stad. Verder zijn er op toeristische locaties in de gemeente nog een aantal plaatsen te vinden. In deze link tref je een kaartje met de locaties.

HULST: Havenfort, naast het stadspark. Je vindt hier 12 camperplaatsen van 10 x 5 meter groot. Er zijn sinds kort voorzieningen voor het lozen van afvalwater, het cassettetoilet van campers en er is een watertappunt. De kosten voor het parkeren van een camper bedragen 12,50 per dag.

KLOOSTERZANDE: Hulsterweg 53
PAAL: Dijk van Alsteinpolder bij jachthaven
VOGELWAARDE: Populierenstraat 3
GRAAUW: Vrachtwagenparkeerplaats centrum
EMMAHAVEN: Emmaweg aan het Verdronken Land

Buiten de campings, waar je veelal met je camper ook terecht kunt, hebben we Camperplaats Hulst, enkel voor campers toegankelijk met alle voorzieningen. 

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl