Terug naar informatie

BEZOEKERSMANAGEMENT
AAN DE SLAG MET
VVV-TAKEN EN
INFOPUNT #INULST

Stichting Bezoekersmanagement Hulst nam per 1 januari 2021 de taken van de VVV over. Naast de promotie en marketing voor de gemeente Hulst, gaat het Bezoekersmanagement nu ook invulling geven aan het Infopunt #Inulst. Dat vindt u voorlopig aan de Overdamstraat 15 in Hulst.
 

Infopunt #inulst 
Bij het infopunt zijn excursies te boeken en er zijn fiets- en wandelroutes,  souvenirs zoals onder andere Pagadderbeeldjes, Reynaertbeeldjes én Inulst-plankjes te koop. De Pagadder- en Reynaertroute voor de gezinnen met kids zijn ook verkrijgbaar bij het Infopunt #Inulst. Bij deze beide routes worden de inspanningen beloond met een speciale medaille. Ook kunnen bezoekers hier terecht voor inspiratie over onze streek. Denk daarbij aan het Grenspark Groot Saeftinghe, Het verdronken Land van Saeftinghe, de Staats Spaanse linies, de Meester van der Heijdengroeve, de bossen van Clinge en Sint Jansteen, de Westerscheldekust, de karakteristieke kernen,  de Vestingstad enz.

Ingrid Picavet, van de voormalige VVV, is ons team komen versterken. Zij gaat met name het Infopunt bemensen.
Op dit moment kan het Infopunt #Inulst haar deuren nog niet openen door de coronamaatregelen. Maar dat betekent niet dat er niets gebeurt en kan. Telefonisch of per e-mail kunnen dingen worden besteld. Deze kunnen dan op een later – samen te bepalen - tijdstip worden opgehaald. 
 
Inulst campagne
Al ruim een jaar is er de Inulst-campagne. Daarmee laten we de veelzijdigheid van de gemeente Hulst zien. Met de overname van de taken van de VVV gaan we ook een professionaliseringsslag in de marketing en promotie maken. Die wordt uitgevoerd door Mariska de Blok- Serrarens. Het is mooi te zien hoe door vele inwoners van de gemeente Hulst de campagne wordt omarmd. 
Monique de Bruijn blijft zich bezighouden met evenementen, contacten met ondernemers en gemeente, opzetten van acties, campagnes enz.
Alle inwoners van de gemeente Hulst vragen wij om ons te voeden met informatie. Op die manier kunnen wij het mooie van onze gemeente nog beter vertellen aan de rest van de wereld!
 
Tijdelijk onderkomen
De komende maanden wordt ’s Landshuis verbouwd tot het Museum Hulst. Daarom is het Bezoekersmanagement én het Infopunt #inulst tijdelijk gehuisvest aan de Overdamstraat 15 in Hulst. U vindt ons tegenover de brug “De Passant”. De reguliere openingstijden van het Infopunt zijn: maandag  tm zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur; zondag van 12.00-15.00 uur. In de winter (na de herfstvakantie tot Pasen) op dinsdag gesloten. (vanwege corona is het infopunt nu enkel te bezoeken op afspraak)

Email infopunt@hulstnet.nl 
Tel     +31 114 319 441 

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl