Terug naar informatie

Wegwijs 
#inulst

Toeristisch Infopunt #inulst 
Bij het infopunt zijn excursies te boeken en er zijn fiets- en wandelroutes, souvenirs zoals onder andere Pagadderbeeldjes, Reynaertbeeldjes én Inulst-plankjes te koop. De Pagadder- en Reynaertroute voor de gezinnen met kids zijn ook hier verkrijgbaar. Bij deze beide routes worden de inspanningen beloond met een speciale munt. De Pagadderroute is ook digitaal te wandelen. Tevens kunnen bezoekers hier terecht voor inspiratie over onze streek. Denk daarbij aan het Grenspark Groot Saeftinghe, Het verdronken Land van Saeftinghe, de Staats Spaanse linies, de bossen van Clinge en Sint Jansteen, de Westerscheldekust, de karakteristieke kernen,  de Vestingstad enz.

Inulst campagne
Met de Inulst campagne laten we de veelzijdigheid van de gemeente Hulst zien. Het is mooi te zien hoe door vele inwoners van de gemeente Hulst de campagne wordt omarmd. Alle inwoners van de gemeente Hulst vragen wij om ons te voeden met informatie. Op die manier kunnen wij het mooie van onze gemeente nog beter vertellen aan de rest van de wereld!
 

De reguliere openingstijden van het Infopunt zijn: maandag  t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur; zondag van 12.00-17.00 uur. 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, Koningsdag, 1e en 2e kerstdag, nieuwjaarsdag  en carnavalszondag, -maandag en -dinsdag gesloten. 2e feestdagen en Hemelvaartsdag geopend volgens zondagsopenstelling.

Toeristisch Informatiepunt #inulst: Steenstraat 37, 4561 AR Hulst (Bij Museum Hulst 's Landshuis)

Email infopunt@hulstnet.nl 
Tel     +31 114 319 441 

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl