Terug naar informatie

WEGWIJS #INULST

Infopunt #inulst 
Bij het infopunt zijn excursies te boeken en er zijn fiets- en wandelroutes, souvenirs zoals onder andere Pagadderbeeldjes, Reynaertbeeldjes én Inulst-plankjes te koop. De Pagadder- en Reynaertroute voor de gezinnen met kids zijn ook hier verkrijgbaart. Bij deze beide routes worden de inspanningen beloond met een speciale medaille. Ook kunnen bezoekers hier terecht voor inspiratie over onze streek. Denk daarbij aan het Grenspark Groot Saeftinghe, Het verdronken Land van Saeftinghe, de Staats Spaanse linies, de Meester van der Heijdengroeve, de bossen van Clinge en Sint Jansteen, de Westerscheldekust, de karakteristieke kernen,  de Vestingstad enz.

Inulst campagne
Al ruim een jaar is er de Inulst-campagne. Daarmee laten we de veelzijdigheid van de gemeente Hulst zien. Het is mooi te zien hoe door vele inwoners van de gemeente Hulst de campagne wordt omarmd. Alle inwoners van de gemeente Hulst vragen wij om ons te voeden met informatie. Op die manier kunnen wij het mooie van onze gemeente nog beter vertellen aan de rest van de wereld!
 
Tijdelijk onderkomen
De komende maanden wordt ’s Landshuis verbouwd tot het Museum Hulst. Daarom is het Bezoekersmanagement én het Infopunt #inulst tijdelijk gehuisvest aan de Overdamstraat 15 in Hulst. U vindt ons tegenover de brug “De Passant”. De reguliere openingstijden van het Infopunt zijn: maandag  tm zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur; zondag van 12.00-15.00 uur. In de winter (na de herfstvakantie tot Pasen) op dinsdag gesloten.

Infopunt #inulst:

Overdamstraat 15
4561 AL Hulst

Email infopunt@hulstnet.nl 
Tel     +31 114 319 441 

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl