Terug naar zien en doen

SHOP
TILL
YOU
DROP!

De vestingstad Hulst is een overzichtelijke winkelstad met een prima mix van Nederlandse ketenwinkels en authentieke particuliere zaken in een historische setting. Winkels en horeca bij elkaar opgeteld zijn er pakweg 200 zaken.Winkelen in Hulst is bovenal sfeervol en lekker. Daar zorgen de vele cafés, restaurants, ijssalons en broodjeszaken wel voor. En wie kan de geur van het frietkot of het viskraam weerstaan?

Op de wat grotere dorpen verspreid over de gemeente zijn nog speciaalzaken en supermarkten te vinden. Voor de bewoners Inulst zijn deze vanzelfsprekend, maar voor de nietsvermoedende toerist op ontdekkingstocht, een aangename verrassing. 

Een bezoek aan Hulst is goed te combineren met een bezoek aan onze Woonboulevard. Hier vind je Morres Wonen, de warmste en grootste woonwinkel van Nederland en België. Tevens tref je in het LIfestylevillage Depot7 en diverse keukengiganten. Voor de lekkere trek kun je hier terecht bij Laplace. Kortom de moeite om een dagje te gaan Morressen, zoals ze zelf zeggen... Heel goed te combineren met een bezoek aan de Vestingstad en daar een wandeling over de vesting te maken. Nog even door de historische vestingstad te struinen om daarna een lekker drankje te doen op één van de gezellige terrassen en je dag af te sluiten met een smakelijk etentje. Of je kunt besluiten een fiets te huren en de omgeving te gaan verkennen, mogelijkheden te over.....

WAT, WAAR, WANNEER.......

Doordeweeks zijn alle winkels standaard geopend tussen 09.00 en 17.30 uur. De supermarkten zelfs al vanaf 08.00 uur. De dinsdag is voor 50% van de detailhandel en horeca sluitingsdag. Maar iedere zondag zijn in de vestingstad Hulst alle winkels geopend vanaf 13.00 uur tot 18.00 uur. (supermarkten ook weer vanaf 08.00 uur) Sommige bakkers, ook op de dorpen, zijn op zondagochtend geopend, een gewoonte die overgenomen is van onze Vlaamse buren.

Hulst kent diverse markten. Op maandag en donderdag kan men op de week- cq versmarkt in de vesting op de Grote Markt terecht. Maar ook in sommige dorpen zijn er marktjes, zoals iedere dinsdag op Vogelwaarde van 13.00 tot 16.00 uur, iedere woensdag op Kloosterzande van 08.00 tot 12.00 uur en op Sint Jansteen iedere zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Ondernemers, verenigingen en anderen staan garant staan voor tal van evenementen en acties. Bedoeld om Hulst Vestingstad te promoten en bovenal om de bezoekers te verwennen en verrassen. 

ONDERNEMER VAN
DE WEEK:
COEN DE BRUIJN
VAN PETS & CO

PETS & CO


Coen de Bruijn:
“Ik ben zowat op de wallen geboren” #inulst
Toen zijn moeder in 1973 met de winkel begon, was Coen pas 3 jaar oud. “We woonden boven de winkel en als kind vond ik het leuk om buiten te spelen, op de wallen. Mijn moeder was echter iets minder enthousiast wanneer ik vervolgens weer met natte kleren de winkel in kwam lopen...” Eenmaal opgegroeid nam Coen de winkel over. “Het meest geniet ik als mensen met vragen over hun huisdier binnenkomen, ik ze goed advies en de juiste producten mee kan geven en ze tevreden weer vertrekken.” Dat mensen behalve een bezoek aan zijn winkel, ook een bezoek aan Hulst als stad moeten brengen, is voor Coen vanzelfsprekend. “Ik ben zowat geboren op de wallen, dus voor mij voelt Hulst als thuis. Maar ook als je er niet geboren bent, geeft de stad je dat gevoel. Je laat hier lekker je hond uit over de wallen, brengt een bezoekje aan de mooie Keldermanspoort en drinkt dan gezellig wat op een terras. Alles is hier op loopafstand.”
 

Deze ondernemers komen binnenkort in beeld:

Horeca:

The Captains Coffee 
Café Jo-Jo's  
Bistro De Happerij  
Partycentrum ´t Spoor 011
Pitta Asya
De Kom-eet
Afhaalrestaurant Ephese
Le Retour Catering
Café-Restaurant Prince of Wales
Restaurant Sphinx
Brasserie Leon
Chinees  Restaurant PARADIJS
Ristorante-Pizzeria La Luna Rossa
Frituur Chevy's
Café Kwebbel
La Place
Café Encore

Dienstverlening:

Zorg en Beleef Boerderij Binnenste Buiten
Stancepanse Kevertje
Finasol
Van den Hemel Administratiekantoor
MVH Detachering
Assurantiën P. Van de Walle
Openbare Bibliotheek
Haulez Assurantiën & Fin. Advies
Regiobank Hulst
Haulez Makelaardij
Boidin
Zeeland ICT
Notaris Van Goethem
Woonstichting Hulst
Biesbroeck Beheer BV
Crea Green B.V.
De Rechter Advocaten
WEA Accountants
De Smet Accountants
Rabobank Zeeuws-Vlaanderen
De Hypotheekwereld Hulst

Supermarkten-verswinkels

Viswinkel Mangnus
PLUS Mangnus
JUMBO Slijterij
Schillemans & Zonen
Verswinkel Tivoli
Geba Bloemen en Planten

Mode: 

terStal Familiemode
Takko Fashion
Van Deijk Juweliers
JoJo Exclusieve Lingerie
Zeeman

Gezondheid-sport

Tandprothetische Praktijk van Hoorde-Broekaart
Cheap Fit
Apotheek Nobel
Apotheek Hulst
Apotheek Zoetevaart
Sportcentrum DELTA
Serpenti Cycling

Beauty & health

Kapsalon Riské
Studio Medusa
Kapsalon Beauty Hair
Hair Shop Hulst
Kapsalon Metamorphose
Kapsalon Etiënne

Diversen:

Depot 7

Wonen als Muze
K-Shop
l'Amour
Petribi Zonwering
Ronny Ivens
Klus & Design
Schelfhout Elektro
Privazorg Zeeuws-Vlaanderen
Wauters Zeefdruk & Sign
Drukkerij Druwa
Party Max Vuurwerk
Erotheek Freya
Erotic Life Style
Beate Uhse
Decorette Woonatelier
Kuijcks Schilders
Garage Kerckhaert
Autobedrijf van der Poel

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl