Via Goes(TOL): Vanaf de A58 komend kiest u voor Hulst/Terneuzen. U rijdt vervolgens door de 6,6 km lange Westerscheldetunnel. Na de tunnel volgt u de borden Hulst.

Via Antwerpen-Ring en Kennedytunnel: Vanuit Breda-Antwerpen, houdt u de ringweg Antwerpen richting Gent aan. Na de Kennedytunnel volgt u richting Bergen op Zoom/Rotterdam en daarna Brugge/Zelzate. Neem de 2e afslag rechts: Zeeuwsch-Vlaanderen en daarna links: richting Zelzate (België) en Hulst (Nederland).

Via Antwerpen-Noord en Liefkenshoektunnel (TOL): Op de A58 na Bergen op Zoom afslag Antwerpen nemen. Volg de A4(NL)/A12(B) en neem de afslag "Zeeuws-Vlaanderen", richting Gent/Brugge en Liefkenshoek (TOL). Na de derde tunnel, neem de afslag Brugge/Zelzate(B) en Zeeuws-Vlaanderen. Neem na ca. 10 km. afslag Hulst(NL).

PARKEERLOCATIES

Kom goed voorbereid naar Hulst en bekijk de mogelijkheden aan parkeren op deze site. Er zijn volop gratis parkeermogelijkheden, maar in de Vesting moet je betalen. Je kunt contant, met pin of mobiel betalen via verschillende aanbieders. Het handigste is dat je deze app thuis al installeert. Op de bolwerken in de vesting kun je een hele dag parkeren voor maar 5 euro. Het tarief aan de automaten in de straten en op de Grote Markt is €1,40 per uur. Op gehandicapten parkeerplaatsen moet in de vesting niet betaald worden, mits je in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart. Let op, als je als je met een gehandicaptenparkeerkaart op een reguliere parkeerplaats staat moet je wel betalen!

z

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl