Iktoon, Amateurkunstenaars in de spotlights
Terug naar evenementen

Iktoon, Amateurkunstenaars in de spotlights

Congres/lezing Dans Exposities Workshop/cursus
01 juni 2021 t/m 30 juni 2021

Workshops
Alle IkToon-activiteiten staan in het Programma, bijvoorbeeld workshops haken, keramiek, papier vouwen, schilderen, graffiti en stencil art. Ook zijn er speurtochten en kun je meedoen met workshops theater en showdance. Alle workshops zijn vrij en gratis toegankelijk. Wil je meedoen? Sluit dan aan op het vermelde tijdstip. Vooraf aanmelden is niet nodig. Als het maximale aantal deelnemers (vanwege coronamaatregelen) is bereikt, wacht je totdat een plek vrij is bij de workshop en kun je meedoen. 

Fietsroute
Stap op de fiets en geniet van kunst! IkToon 2021 heeft een fietstocht van 35 kilometer uitgezet. Onderweg kom je langs dertien punten, waar je werk van kunstenaars kunt zien en horen via je mobiele telefoon. Scan de qr-codes, geniet van kunst en kom meer te weten over de kunstenaar. Je kunt de fietsroute op elk punt beginnen en eindigen. In totaal zijn er 13 kunstpunten op de route. De complete tocht voert je langs mooie plekken in de streek. Download de routekaart.

In en om Hulst
In en om Hulst zijn in juni ook talloze kunstuitingen te bewonderen. Melissa Hylkema pakt bomen in met kleurrijk haakwerk op het Stationsplein. We roepen scholen op om de kinderen de ramen te laten beschilderen. Ook zijn er online korte presentaties van kunstbeoefenaars op de IkToon-pagina’s van Facebook en Instagram.

Doe ook mee!
Ben je kunstenaar en wil je ook meedoen met IkToon? Upload je werk, optreden of voorstelling voor 30 juni op www.hulstvoorelkaar.nl. Alles mag! Denk aan een concert of optreden, educatieve activiteiten, creatief werk, lezing, film, voordracht, beeldende kunst, circus, dans, fotografie, enzovoort. Toon je kunst en laat je inspireren door het IkToon-gedicht dat Willem de Geus, stadsdichter, speciaal voor deze editie van IkToon voordraagt. 

Organisator

Stichting Hulst voor elkaar

Locatie

Openingstijden

divers


Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl