Sinterklaas #inulst 2023
Terug naar evenementen

Sinterklaas #inulst 2023

19 november 2023 t/m 06 december 2023

De gezellige tijd van Sinterklaas komt er weer aan. Dit is wat we namens de ondernemers in Hulst samen met Jouw Event Partners organiseren:

Intocht

Op zondag 19 november verwelkomen we Sinterklaas  om 14.00 uur aan het Stationsplein vanwaar de intocht voort gaat langs de Stationsweg en Gentsestraat naar de Gr.Markt waar hij door de Burgemeester op het statige bordes wordt ontvangen. Daarna mag je Sint een handje geven in de hal van het Stadhuis en houdt hij nog een klein feestje.

Grote Chocoladeletter Speurtocht

Er is een speurtocht langs de etalages met reuze chocoladeletters uitgezet. Met de gevonden letters kunnen kinderen een slagzin maken. Uit alle inzendingen worden 10 namen getrokken die een Inulst cadeaubon van 10 euro winnen. De speurtocht is vanaf zaterdag 18-11-2023 te lopen en af te halen bij de deelnemende ondernemers en het infopunt #inulst. Je kunt de speurtocht tzt ook downloaden. Inleveren van de ingevulde speurtochten kan bij Infopunt inulst, Steenstraat 37 tot 5 december a.s. Bij het uitzwaaien op 6 december zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden.

Sinterklaas in het Museum

Sinterklaas komt op bezoek in het museum op 22, 25, 26, en 29 november en op 2 en 3 december!

Ontdek meer over de legendes van Sinterklaas. Laat jullie verrassen tijdens dit bijzondere bezoek waar de verteller jullie meeneemt in een mooi verhaal.

Ben je tussen de 3 en 8 jaar? Kom je dan snel opgeven in het museum, je krijgt dan al een mooie kleurplaat mee die je tijdens je bezoek aan de Sint mag geven.

De kosten bedragen 3 euro voor een kind en 5 euro voor een volwassene. Er mag 1 volwassene per gezin mee. We werken met tijdsloten zodat de Sint voor ieder kind aandacht heeft, van 13.00 - 14.00, 14.15 - 15.15 en van 15.30 - 16.30 uur. Vanaf 20 oktober kun je inschrijven. Geef je snel op in het museum want de agenda van de Sint zit snel vol. Voor vragen neem je contact op via info@museumhulst.nl

Uitzwaaien

Ook dit jaar zwaaien we Sinterklaas weer uit vanaf het het 's Landshuis op 6 december om 18.00 uur. Sint en zijn Pieten maken er weer een feestje van en de laatste pepernoten worden uitgedeeld.

Info

Houd onze socials en website in de gaten voor actuele zaken en extra activiteiten en verrassingen mbt Sinterklaas

Facebook inulst hulst | Instagram inulst_hulst | Website www.inulst.nl

Heb je vragen? Stel ze gerust hier

Tip: Luister op 3 december om 14.00 uur naar het extra Beiaardconcert. Speciaal met een Sinterklaastintje!

Organisator

Ondernemersvereniging Hulst Vestingstad

Locatie

Steenstraat 37 4561AR HULST Nederland

Openingstijden

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl