Terug naar informatie

Knolselderij, walnoot chutney, Smakelijk recept van Restaurant State
Lekker bij Everzwijn. Of bij een winterse salade met witte kool en gedroogde abrikozen

Benodigdheden:
500 gram knolselderij op blokjes
1 blad laurier
30 gram gesnipperde sjalot
150 gram walnoot gehakt
50 ml walnoten olie
150 ml appelsap
30 ml sherry azijn
20 gram muscovado suiker

Bereidingswijze:
Snijd de knolselderij op blokken. Daarna in een keukenmixer grof malen.
Zet het gesnipperde sjalotje aan in een pan met walnoot olie en voeg daarna de knolselderij en het blad laurier toe.
Voeg daarna de appelsap en de sherry azijn toe. En als laatste de muscovado suiker. 
Laat nu het geheel inkoken tot al het vocht verdwenen is en de knolselderij gaar is.

Smakelijk!
 

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl