Kunstgalerie Hulst 2023 stemmen voor het mooiste kunstwerk

Er kan weer gestemd worden op de kunstwerken uit de Kunstgalerie. De kunstenaar van het werk met de meeste stemmen ontvangt de publieksprijs én een Inulst cadeaubon. Eén van de stemmers op het mooiste kunstwerk 2023 ontvangt ook een Inulst cadeaubon.

Loop de Kunstgalerie Hulst tussen 6 en 28 mei 2023, bekijk de kunstwerken aandachtig en bepaal welk kunstwerk jij het mooist vindt. Stem dan op deze pagina op jouw favoriete kunstwerk. Doe mee en maak kans op die Inulst cadeaubon van 20 euro!

Als je dan toch eenmaal bezig bent, doe dan ook het Kunstspoor, dezelfde tocht langs de etalages, waarbij je vragen moet beantwoorden over kunstgerelateerde zaken en/of de werken in de etalages. Ook hiermee kun je een Inulst cadeaubon van €20 euro winnen.

Let op! als je jouw stem hebt ingevoerd, kijk dan even boven aan de pagina, daar staat dan of deze succesvol is ingevoerd.

Items

Uw gegevens

Algemene voorwaarden

Kunstgalerie Hulst 2023 stemmen voor het mooiste kunstwerk

De winnaars worden bekend gemaakt na 5 juni via sociale media en het opgegeven emailadres. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!
 

Privacy Policy

Kunstgalerie Hulst 2023 stemmen voor het mooiste kunstwerk

of begin opnieuw

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl