Boeren & buren
Terug naar evenementen

Boeren & buren

12 oktober 2022

Kom naar de Buurderij van Sint-Jansteen in de Dutch Food Week! Ontmoet op woensdag 12 oktober tientallen enthousiaste producenten met hun lokale producten uit de grensregio van de gemeenten Hulst en Terneuzen evenals het Belgische Waasland. Van groenten, fruit, zuivel, eieren en vlees tot kruiden, ijs, quiche, confituur, bier, likeur, gin enzovoorts. Proef van al het lekkers en maak kans op een streekproductenpakket.  
De Buurderij pakt groots uit met een XXL versie. Dit vindt van 17.00u tot 19.00u plaats in de voormalige kerk van Sint-Jansteen. De vaste producenten zijn aanwezig met proevertjes evenals gast-producenten welke alleen met speciale gelegenheden verkopen. De moeite waard om in hun kraampjes te zien en te proeven wat de grensregio aan hoeve- en streekproducten te bieden heeft. Iedereen kan deze keer vrij binnen lopen, ook als geen bestelling is gedaan. En elke bezoeker maakt kans om een mand vol met lokale producten te winnen.  
Bij de buurderijen van Boeren & Buren kun je wekelijks op de website bekijken wat de lokale producenten aanbieden en dit online bestellen. De bestelling is vervolgens op een afhaalpunt op te halen. Zo ook elke week op woensdag tussen 17.00 en 18.00u in de voormalige kerk van Sint-Jansteen. In dit gebouw is The Holy Spiritus gevestigd, welke ciders, wijnen en likeuren brouwt. Tevens is het mogelijk om de bestelling op donderdag tussen 9.00 en 18.00u op te halen bij Zoetebredero in Graauw, een winkel met ambachtelijk gemaakte producten van fruit en groenten uit eigen tuin of uit de streek. Levering aan huis is eveneens een optie tot maximaal 5 kilometer rond de Buurderij. Binnenkort opent een nieuwe Buurderij haar deuren met een afhaalpunt in Terneuzen op vrijdag tussen 17.00 en 18.00u.  

Organisator

Locatie

Hoofdstraat 4 Sint-Jansteen

Openingstijden

van 17:00-19:00u 


Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl