't is hier geen hotel!
Terug naar evenementen

't is hier geen hotel!

29 maart 2023

Heb je een zuchtend en oogrollend kind op de bank zitten? Is het enige dat uit de mond van je kind komt: 'ja, zo' en dat er dan niks gebeurt? Dan heb je dus een puber in huis. In deze informatieve en interactieve lezing word je geholpen om je puber beter te begrijpen en hoe je kunt (over)leven met een puber in huis.

Freelancejournalisten Martine de Vente en Saskia Smith zijn beiden moeders van pubers en oprichters van het succesvolle www.tishiergeenhotel.nl, website van het jaar in 2020 en het platform voor iedereen met een puber in huis.
Ook zijn zij schrijvers van de succesvolle boeken, Tis hier geen hotel (2018), Heb jij je huiswerk al af (2020), Handboek voor beginnende puberouders (2021) en het Puber Budgetboek (2022). Leen ze in de bibliotheek.

Tijdens deze lezing leiden ze je langs de hoogte-en dieptepunten van het puberouderschap. Ze gaan niet vertellen hoe ouders moeten opvoeden (ze doen zelf ook maar wat), maar laten zien hoe je je puber én jezelf zonder al te veel kleerscheuren en met een beetje gezond verstand en véél humor door die puberteit loodst.

De lezing is zowel informatief als interactief, ze spelen een Ken je puber-quiz en gaan met deelnemers in gesprek over opvoedvraagstukken. Ze gaan in op vragen en er is de mogelijkheid om boeken te kopen en te laten signeren.

Deze lezing is in samenwerking met Stichting Hulst Cultureel en Den Dullaert.

Let op: dit is een lezing en géén theatervoorstelling

Organisator

Locatie

Bibliotheek Hulst

Openingstijden

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl