Terug naar informatie

#inulst - eigenzinnig, ambiance... gewoon goed!

Dat typeert de gemeente Hulst en haar inwoners. Dat blijkt uit een aantal gesprekken met inwoners en bezoekers van de gemeente. Het resultaat van die gesprekken is te bekijken in deze samenvatting (strategie op een A3). Een mooie gemeente om te wonen, te ondernemen en om te bezoeken. We zijn er - op onze bescheiden wijze - trots op. En dat willen we ook graag uitdragen en delen met iedereen! 

Om een mooi en herkenbaar beeld te schetsen, zijn we gestart met een campagne. Met een groep enthousiastelingen willen we de veelzijdigheid van de gemeente presenteren. Maar liefst willen we natuurlijk dat iedereen meehelpt. Daarom hebben we een logo ontwikkeld, dat vrij te gebruiken is. Er is een 'toolkit' beschikbaar voor iedereen die iets met het logo wil doen. 

Logo inulst

Het logo is geïnspireerd op de grote iconische letters die sinds 2018 in de stad en omgeving staan. Dit logo is voor iedereen vrij te gebruiken. Het is beschikbaar in verschillende bestandsformaten, zodat het voor drukwerk gebruikt kan worden en ook online (.eps / .jpg / .png / .gif). Er zijn verschillende varianten van het logo gemaakt (met én zonder #, verschillende kleuren en als label). 

Kleuren inulst

Kleuren spelen een belangrijke rol in de presentatie. Er is gekozen voor 3 kleuren, die samen een eigenzinnig palet vormen. De logo's zijn in alle kleurvarianten beschikbaar, ook in zwart en wit. 

Beelden

Hier vind je de beeldbank waarin alle hoge resolutie beelden staan, die je rechtenvrij mag gebruiken. 

Download de toolkit

Bekijk hier het complete overzicht en de uitleg van het logo en de toepassingen. 

Download de toolkit voor PC:
- voor online gebruik
- voor professionals

Download de toolkit voor MAC:
- voor online gebruik
- voor professionals 

Download de logo's als png op je smartphone:

Zelf aan de slag? 

Ben je geïnspireerd en wil je zelf aan de slag om al het moois van de gemeente te laten zien? Met www.canva.com kun je heel eenvoudig creatief aan de slag! Download de toolkit en volg de instructies op Canva. Tip: gebruik de .png bestanden. Veel plezier! Enne... bij publicatie vergeet dan niet #inulst toe te voegen ;-)  Tot slot: als je nog goede ideeën of leuke tips hebt, dan houden we ons van harte aanbevolen!

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl