Terug naar zien en doen

ROUTES OVER
GRENZEN

Welkom in Oost-Zeeuws Vlaanderen, inulst! Met onze nieuwe fietsknooppuntenkaart stippel je zelf een gewenste route uit. Op de kaart vind je tevens tal van bezienswaardigheden en heerlijke adresjes die je kunt passeren langs de route. De kaart is verkrijgbaar voor € 3,95 bij het infopunt #inulst, Overdamstraat 15, tegenover de brug van de Bierkaai.

HOE WERKT DE FIETSKNOOPPUNTENKAART?

Op de kaart is een netwerk van geselecteerde fietspaden en –wegen aangegeven. De paden zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van aantrekkelijkheid van het landschap, veiligheid en de aanwezigheid van voorzieningen onderweg.

De plaatsen waar de routes elkaar kruisen zijn knooppunten. Elk knooppunt heeft een nummer. Zo stippel je gemakkelijk je eigen fietstocht uit. Je noteert de knooppunten en je kunt op pad. De aanduidingen op de borden onderweg doen de rest. Op kruisingen, splitsingen en afslagen staan bordjes met daarop een richtingspijl en het nummer van het knooppunt waar je naar toe fietst. Staat er geen aanduiding dan betekent dat dat je gewoon rechtdoor kunt fietsen. 

Op een aantal plaatsen heb je de keuze of je “in de wind” of “uit de wind” wilt fietsen. Dit staat op de bordjes aangegeven met een windvaan. “In de wind” loopt de route langs een buitendijks fietspad en “uit de wind” fiets je in de luwte van de dijk. De kracht van het systeem is de flexibiliteit: Je bepaalt zelf de route en het aantal kilometers. Fiets je graag langs het water of wil je genieten van weidse poldervergezichten of bourgondische stadjes en dorpen? Het fietsroutenetwerk laat de keus aan jou.
 

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl