Terug naar zien en doen

Een groepsarrangement boeken? Zelf iets organiseren of laat je dit liever doen? De VVV in Hulst helpt je verder met een keur aan tips en verzorgt de boeking voor het groepsuitje van jouw keuze. Hier vind je een overzicht van leuke uitjes of dagje uit met de familie, vrienden, collega's, vriendinnen of senioren inulst. 

Torenbeklimming H.Willibrordusbasiliek

De 60 meter hoge toren van de Willibrordusbasiliek met haar markante toren ziet men al van verre staan en nodigt uit tot een nader bezoek aan de historische vestingstad met haar 3,5 km lange vestingwallen en haar cultuurhistorische monumenten. Deze wandeling is per groep te boeken en individueel kun je aansluiten bij de zomerexcursies.

In juli en augustus iedere zondag, staan de gidsen klaar om met jou de toren van de Basiliek te beklimmen, om je van het prachtige uitzicht daarboven te kunnen laten genieten. Aansluitend kan men deelnemen aan de Vestingwandeling. Na de wandeling is het goed vertoeven op één van de vele gezellige terrasjes. De beklimming duurt ongeveer één uur. Kinderen tot 12 jaar en personen onder de 1.50 meter mogen de toren niet beklimmen. Voor personen met hoogtevrees is het een uitdaging! 

Voor meer info m.b.t. prijzen en tijden kunt u contact opnemen met VVV Hulst.

Vestingwandeling Hulst

In Hulst is er veel te beleven! Bijvoorbeeld deze prachtige ZomervestingWandeling door de binnenstad, waarbij Hulst als Vestingstad centraal staat. Ontmoet Reynaert de Vos, bewonder de mooiste kerk van Nederland en loop over de vestingwallen. Dit alles onder leiding van een ervaren gids. Is de wandeling klaar, geniet na op een van de vele terrasjes of ga nog lekker winkelen. Want op zondag zijn de winkels in Hulst altijd open! De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Deze wandeling is per groep te boeken en uit te breiden met diverde thema's. Individueel kun je deelnemen aan de groepsexcursies in de zomer. Voorafgaand aan deze zomerexcursie kun je ook deelnemen aan de torenbeklimming.

In juli en augustus iedere zondag, staan de gidsen klaar om met jou een tour door de vestingstad te maken. Voor meer info m.b.t. prijzen en tijden kunt u contact opnemen met VVV Hulst.

Culinaire Cultuurwandeling

Een wandeling door de vesting Hulst o.l.v. een gids waarbij ze langs de mooiste plekjes komen. Ze laten je kennis maken met culinair Hulst, door een drietal restaurants te bezoeken tijdens de wandeling. Je komt samen op een afgesproken plaats, waar je je gids ontmoet. Samen wandel je door de historische vesting op weg naar het eerste restaurant waar je voorgerecht wordt geserveerd. Wanner daar de gelegenheid voor is, vertelt de gids je ook tijdens het eten wetenswaardigheden over de historie van Hulst. Onderweg naar het tweede en derde restaurant, waar het hoofd- en nagerecht geserveerd wordt, wordt een verrassende route genomen, waarbij de gids je herhaaldelijk bestookt met leuke anekdotes en boeiende vertellingen over de bezienswaardigheden die u tegenkomt.

Programma
Onder leiding van een gids maak je een prachtige wandeling door Hulst. Gedurende de wandeling worden verschillende restaurants bezocht waar je van een voor-, hoofd- en nagerecht kan genieten. Ze kunnen natuurlijk de gerechten van tevoren aan je voorleggen, maar is het niet leuker om je te laten verrassen?

Voor meer info m.b.t. prijzen en tijden kunt u contact opnemen met VVV Hulst.

Tapas Trail

Op een originele manier een avondje stappen met collega's of vrienden? In Hulst kunt u de Tapas-trail doen. Met de gehele groep zwerft u door de vesting en doet u vier horecagelegenheden aan.Bij de reservering ontvangt u een bevestiging voor de tapas-trail  met vermelding van de locaties welke u zult bezoeken. Gelieve deze bevestiging mee te brengen op de dag dat u deze tapas-trail doet. Op het einde van de avond heeft u lekker gegeten en een informele, gezellige avond met collega's of vrienden gehad.  U kunt de Tapas-trail zowel met als zonder gids beleven. Het minimaal aantal personen is 12. 

Voor meer info m.b.t. prijzen en tijden kunt u contact opnemen met VVV Hulst.

Sneukeltocht

Proef van de Hulsterse sfeer en snuisterijen! Sneukelen betekent snoepen of proeven. Je gaat met een deskundige gids op sneukeltocht door de Hulster binnenstad. Onderweg snoep je van verschillende lekkernijen. Een sneukeltocht is altijd een verrassing, omdat de sneukels worden aangepast aan het jaargetijde!

Voor meer info m.b.t. prijzen en tijden kunt u contact opnemen met VVV Hulst.

Arrangement op maat

Buiten bovenstaande arrangementen kunnen we tevens arrangementen op maat maken. U kunt bijvoorbeeld met de huifkar, zonnetrein of bus door het land van onze dijken en kreken en een bezoek brengen aan de highlights in onze dorpen. Het Verdonken Land van Saeftinghe bezoeken en Scheldedorpen. Meer weten over de Hedwigepolder en het Grenspark Groot Saeftinghe. Wilt u met uw gezelschap ergens lunchen, slapen, fietsen, wandelen? Het VVV regelt het allemaal voor u!

Neem vrijblijvend contact op. Voor meer info m.b.t. prijzen en tijden kunt u contact opnemen met VVV Hulst.

Slag om Dondervoort

De slag om Dondervoort is een teambuilding arrangement waarbij het gezelschap in drie groepen wordt verdeeld. Iedere groep moet de afbeeldingen op de kaarten in een bepaald gedeelte van de vestingstad situeren binnen een bepaalde tijd. Te boeken via de VVV.

Neem vrijblijvend contact op. Voor meer info m.b.t. prijzen en tijden kunt u contact opnemen met VVV Hulst.

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl