Terug naar zien en doen

Een groepsarrangement boeken? Zelf iets organiseren of laat je dit liever doen? Het infopunt Hulst helpt je verder met een keur aan tips en verzorgt de boeking voor het groepsuitje van jouw keuze. Hier vind je een overzicht van leuke uitjes of dagje uit met de familie, vrienden, collega's, vriendinnen of senioren inulst. 

Torenbeklimming H.Willibrordusbasiliek

De 60 meter hoge toren van de Willibrordusbasiliek met haar markante toren ziet men al van verre staan en nodigt uit tot een nader bezoek aan de historische vestingstad met haar 3,5 km lange vestingwallen en haar cultuurhistorische monumenten. Deze wandeling is per groep te boeken en individueel kun je aansluiten bij de zomerexcursies.

Prijs per groep € 65,- en voor meer info en tijden kunt u contact opnemen met Infopunt #inulst 

Vestingwandeling Hulst

In Hulst is er veel te beleven! Bijvoorbeeld deze prachtige ZomervestingWandeling door de binnenstad, waarbij Hulst als Vestingstad centraal staat. Ontmoet Reynaert de Vos, bewonder de mooiste kerk van Nederland en loop over de vestingwallen. Dit alles onder leiding van een ervaren gids. Is de wandeling klaar, geniet na op een van de vele terrasjes of ga nog lekker winkelen. Want op zondag zijn de winkels in Hulst altijd open! De wandeling duurt 1,5 uur en kan naar wens worden verlengd. Deze wandeling is per groep te boeken en uit te breiden met diverde thema's. Prijs per excursie ( 1.5 uur), per groep tot 20 personen € 75,- Vervolguur € 25,-

In juli en augustus iedere zondag, staan de gidsen klaar om met jou een tour door de vestingstad te maken. Individueel kun je deelnemen aan deze groepsexcursies. Voorafgaande aan de vestingwandeling kun je ook de toren beklimmen.

Prijs € 5,- pp. per onderdeel. Indien beide excursies geboekt worden 10,- pp.

Voor meer info over tijden en excursies kunt u contact opnemen met Infopunt #inulst 

Rondleiding Museum Hulst

Een rondleiding door het historische museum. Een gids neemt u mee vanaf de oertijd tot nu langs de 10 zalen met historische wetenswaardigheden, verrassende vondsten en spannende filmpjes. Kosten 65,- euro voor een groep van max.20 personen

Culinaire Cultuurwandeling

Een wandeling door de vesting Hulst o.l.v. een gids waarbij ze langs de mooiste plekjes komen. Ze laten je kennis maken met culinair Hulst, door een drietal restaurants te bezoeken tijdens de wandeling. Je komt samen op een afgesproken plaats, waar je je gids ontmoet. Samen wandel je door de historische vesting op weg naar het eerste restaurant waar je voorgerecht wordt geserveerd. Wanner daar de gelegenheid voor is, vertelt de gids je ook tijdens het eten wetenswaardigheden over de historie van Hulst. Onderweg naar het tweede en derde restaurant, waar het hoofd- en nagerecht geserveerd wordt, wordt een verrassende route genomen, waarbij de gids je herhaaldelijk bestookt met leuke anekdotes en boeiende vertellingen over de bezienswaardigheden die u tegenkomt.

Programma
Onder leiding van een gids maak je een prachtige wandeling door Hulst. Gedurende de wandeling worden verschillende restaurants bezocht waar je van een voor-, hoofd- en nagerecht kan genieten. Ze kunnen natuurlijk de gerechten van tevoren aan je voorleggen, maar is het niet leuker om je te laten verrassen?

Prijs € 59.50,- pp (min.10 personen) tijdsduur circa 4 uur. voor meer info en tijden kunt u contact opnemen met Infopunt #inulst 

Tapas Trail

Op een originele manier een avondje stappen met collega's of vrienden? In Hulst kunt u de Tapas-trail doen. Met de gehele groep zwerft u door de vesting en doet u horecagelegenheden waar telkens 2 hapjes voor u klaar staan. Bij de reservering ontvangt u een bevestiging voor de tapas-trail met vermelding van de locaties welke u zult bezoeken. Gelieve deze bevestiging mee te brengen op de dag dat u deze tapas-trail doet. Het is mogelijk om de trail uit te breiden van 4 tot 6 adressen.

Prijs € 28,- voor 4 adressen, € 42,- voor 6 adressen. Eenmalig € 15,- administratiekosten. Voor meer info en tijden kunt u contact opnemen met Infopunt #inulst 

Sneukeltocht

Proef van de Hulsterse sfeer en snuisterijen! Sneukelen betekent snoepen of proeven. Je gaat met een deskundige gids op sneukeltocht door de Hulster binnenstad. Onderweg snoep en proef je van verschillende lekkernijen maar kan het ook zijn dat je een ambacht of kunstenaarsatelier bezoekt. Een sneukeltocht is altijd een verrassing, omdat de sneukels worden aangepast aan het jaargetijde!

Prijs € 95,- per groep (max 10 personen)en tijden kunt u contact opnemen met Infopunt #inulst 

RONDLEIDING BEGRAAFPLAATS

Rondleiding Historische begraafplaats Zoutestraat in Hulst. Voor meer informatie mail naar funerair@devierambachten.nl of bel 06-13651078 of neem contact op met het infopunt #inulst.

Arrangement op maat

Buiten bovenstaande arrangementen kunnen we tevens arrangementen op maat maken. U kunt bijvoorbeeld met de huifkar, zonnetrein of bus door het land van onze dijken en kreken en een bezoek brengen aan de highlights in onze dorpen. Het Verdonken Land van Saeftinghe bezoeken en Scheldedorpen. Meer weten over de Hedwigepolder en het Grenspark Groot Saeftinghe. Wilt u met uw gezelschap ergens lunchen, slapen, fietsen, wandelen? Het Infopunt Hulst regelt het allemaal voor u!

Neem vrijblijvend contact op. Voor meer info m.b.t. prijzen en tijden kunt u contact opnemen met  Infopunt #inulst 

Slag om Dondervoort

De slag om Dondervoort is een teambuilding arrangement waarbij het gezelschap in drie groepen wordt verdeeld. Iedere groep moet de afbeeldingen op de kaarten in een bepaald gedeelte van de vestingstad situeren binnen een bepaalde tijd. Te boeken via het Infopunt Hulst

Prijs per afbeeldingbox €15,- en borg €15,-.Voor meer info en tijden kunt u contact opnemen met  Infopunt #inulst 

Excursie Molen

Wil je de molen van binnen en van buiten bekijken en de hele uitleg krijgen van onze molenaar Tina, dan kun je voor deze excursie kiezen. De kosten zijn 55 euro per excursie, deze duurt 1 á 1 ½ uur.

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl