Terug naar zien en doen

Verzamel Pagadder munten met de nieuwe Pagadder app en verdien een verrassing! 

Hoe werkt het?
In de Pagadder app heb je 1 doel: verzamel 10 munten en ontvang daarmee iets leuks of lekkers. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Om te beginnen moet je de app installeren via google play (Android) of de app store (Apple): Pagadders Route App, of scan de qr-code hieronder.
Zodra je dit gedaan hebt, begint het spel pas echt. 
 

Om een Pagaddermunt te zoeken, tik je op een helmpje op het kaartje of je kiest een Pagadder uit de lijst. Vervolgens ga je met het kaartje op zoek naar de Pagaddermunt. Je volgt het cirkeltje op de route tot je in de buurt van de Pagadder komt. Ben je er dichtbij? Dan hoor je een signaal en verschijnt er een munt op je scherm. Draai deze munt rond om hem toe te voegen aan je collectie. Dit is het proces dat je iedere keer doorloopt als je een munt wilt vangen. Mocht een Pagadder even van zijn plaats verdwenen zijn, dan kun je toch de munt vrijspelen, want die verschijnt gewoon in je scherm. 


Heb je 10 munten vrijgespeeld? Dan krijg je een digitale coupon (terug te vinden onder het menu)  Kom dan langs bij het infopunt #inulst, ontgrendel de coupon en ontvang daar je verrassing (*per gedownloade app 1 verrassing)! Let op: Ontgrendel de coupon pas samen met een medewerker van het Infopunt, want de coupon is maar een korte tijd beschikbaar! 

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl