Speelplezier

Wil je gewoon lekker spelen met vriendjes en vriendinnetjes dan heb je best wat keus INULST. Zo heb je op de Vesting #inulst, DE VINDPLAATS, een ontmoetingsplaats, zowel voor de kids als de ouders, waar je spelenderwijs ontdekt hoe het er vroeger aan toe ging in Hulst. Je kunt zelf eten en drinken meenemen en er de hele middag lekker vertoeven. Verder zijn er op de vesting nog voldoende speelgelegenheden.

Op Absdale #inulst is een binnenspeeltuin bij de Bourgondiër. In de zomer kun je daar ook heerlijk buiten spelen en ze voorzien je daar graag van een drankje. Is het slecht weer dan kun je er ook nog bowlen, wat vind je daar van?

Wij hebben ook ons eigen strand aan Perkpolder #inulst. In de zomer is het bij eb heerlijk op het strandje om in het zand te spelen of te zwemmen en is het vloed, dan kun je op de zeedijk lekker in het gras liggen en spelen met je vriendjes. Je kunt hier natuurlijk zelf je koelbox met lekkers meenemen, maar er is ook een leuke strandtent, BarGoed, waar je ijsjes en drankjes kunt kopen, of paviljoen 't Schor een paar kilometer verderop in Paal met een speeltuintje/strandje, jullie mogen kiezen! Is het geen zwemweer, dan kun je lekker uitwaaien, skeeleren, de hond uit laten enz. Dit kun je trouwens op meerdere plaatsen, want de zeedijk is erg lang. 

Tussen Ossenisse en Walsoorden #inulst aan de zeedijk, kun je de Radartoren beklimmen, daarna kun je vast ergen een ijsje scoren. Bijvoorbeeld op Paal #inulst daar kun je naar de bootjes in de haven kijken, of de grote boten die voorbij varen op de Schelde. Je kunt er ook nog even zwemmen in de spuikom. Er zijn in dat kleine dorpje drie horecagelegenheden vlak bij elkaar waar je vast een keuze kunt maken voor een drankje of ijsje.

Op Hengstdijk #inulst kun je gebruik maken van de faciliteiten van Camping de Vogel, zij hebben daar een binnenzwembad met waterglijbaan, een openlucht peuterbad, een spraypark, te veel om op te noemen. Laat die vakantie maar komen!

Zwemmen en zonnen kun je trouwens in de zomer ook in het gemeentezwembad op Kloosterzande #inulst en het hele jaar door zwemmen in Hulst bij Reynaertland #inulst. (kijk op de betreffende websites voor openingstijden)

Op Kloosterzande #inulst vind je achter het kerkje een educatieve natuurspeeltuin. Je kunt hier veilig en naar hartelust spelen.

De bossen van Sint Jansteen en Clinge #inulst staan garant voor urenlang speelplezier. Buiten dat het heerlijk is om een wandeling in de natuur te maken, en te zoeken naar vogeltjes, eekhoorntjes of paddestoelen, is er ook een speelbos en een kabouterpad. Neem je picknickmand mee, gegarandeerd een leuke middag!

Natuurlijk moet je ook een keer naar het Verdronken Land van Saeftinghe op Emmahaven #inulst gaan. Daar leer je alles van de getijden en de natuur in een slikken en schorrengebied. Het is een uniek natuurgebied in west Europa. Er zijn daar erg leuke dingen te doen voor kinderen en kun je ook een stukje het natuurgebied in en dat is heeel spannend, want het is een gevaarlijk gebied. Kijk hier naar de leuke dingen die je daar kunt doen.

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl