Wij hebben ons eigen strand aan Perkpolder #inulst. In de zomer is het bij eb heerlijk op het strandje om in het zand te spelen of te zwemmen en is het vloed, dan kun je op de zeedijk lekker in het gras liggen en spelen met je vriendjes. Je kunt hier natuurlijk zelf je koelbox met lekkers meenemen, maar er is ook een leuke strandtent BarGoed waar je ijsjes en drankjes kunt kopen, jullie mogen kiezen! Is het geen zwemweer, dan kun je lekker uitwaaien, skeeleren, de hond uit laten enz. Dit kun je trouwens op meerdere plaatsen, want de zeedijk is erg lang. 

Tussen Ossenisse en Walsoorden #inulst aan de zeedijk, kun je de Radartoren beklimmen, daarna kun je vast ergens een ijsje scoren. Bijvoorbeeld op Paal #inulst daar kun je naar de bootjes in de haven kijken, of de grote boten die voorbij varen op de Schelde. Je kunt er ook nog even zwemmen in de spuikom. Er zijn in dat kleine dorpje drie horecagelegenheden vlak bij elkaar waar je vast een keuze kunt maken voor een drankje of ijsje.

Op Hengstdijk #inulst kun je gebruik maken van de faciliteiten van Camping de Vogel, zij hebben daar een binnenzwembad met waterglijbaan, een openlucht peuterbad, een spraypark, te veel om op te noemen. Laat die vakantie maar komen!

Zwemmen en zonnen kun je trouwens in de zomer ook in het gemeentezwembad op Kloosterzande #inulst en het hele jaar door zwemmen in Hulst bij Reynaertland #inulst. (kijk op de betreffende websites voor openingstijden)

Inloggen

Nog geen inlog? Vraag aan via info@hulstnet.nl